Tuesday, August 14, 2018

Bmi berekenen

De Body Mass Index (BMI) is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van je . De enige juiste Body Mass Index berekening met terugkoppeling van het ideale gewicht!

Gebruik onze gratis BMI calculator om uw BMI of dat van uw kind correct te berekenen en verkrijg informatie over hoe een gezond gewicht te bereiken. En cachéSimilaresTraducir esta páginaEen gezond gewicht is belangrijk om hart- en vaatziekten te voorkomen. Bepaal met de BMI-meter van de Hartstichting of uw gewicht gezond is.


Dankzij je body mass index kun je nagaan of je een gezond gewicht hebt.

En cachéSimilaresTraducir esta páginaBereken je ideale gewicht met de BMI meter. Je kunt je BMI berekenen op basis van je lengte en je gewicht. Je BMI berekenen doe je met de BMI calculator van Atkins. BMI staat voor Body Mass Index (ook wel Queteletindex genoemd) en met deze tool geven we je een . Met het berekenen van je body mass index (BMI) en het meten van je middelomtrek, kom je te weten of je overgewicht hebt en wat je gezondheidsrisico is.


Door je BMI (Body Mass Index) te berekenen kom je er achter of je een gezond gewicht hebt. Er is namelijk niet één ideaal gewicht. Als je wilt weten of je een gezond gewicht hebt, kun je je BMI berekenen, wat staat voor Body Mass Index.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts